Kunnen we wat voor elkaar betekenen?

Contact

Voor vragen, opmerkingen of een nieuwe uitdaging voor ons kan eenvoudig en vrijblijvend contact worden opgenomen met ons via onderstaand contactformulier:

Vragen die we vaak krijgen

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn site zelf ook bewerken?

Dit kan zeker! Zodra we een website opleveren leggen we duidelijk aan je uit hoe je bijvoorbeeld teksten toe kunt voegen, een blog kunt plaatsen of een afbeelding kunt wijzigen.

Hoeveel kost een website?

Helaas is hier niet een eenduidig antwoord op. Net als bij een telefoon is de prijs sterk afhankelijk van het uiterlijk en alle functionaliteiten die erbij komen kijken. Voor een goede prijsopgave kun je het beste een offerte aanvragen via contact.

Hoe lang duurt het tot mijn website klaar is?

De tijd die we nodig hebben om een website te ontwikkelen hangt af van de grote van de website en de functionaliteiten die de website krijgt. Bij Web Cravings ontwikkelen we gemiddeld een website rond de 3 á 4 weken, van brainstorm en strategie tot development en livegang. Dit kan natuurlijk korter of langer duren.

Zijn er ook maandelijkse kosten?

Nee, als je puur een website bij ons koopt krijg je eenmalig een factuur van ons. Mocht je willen dat wij bijvoorbeeld ook de hosting van je website voor je regelen komen hier nog jaarlijkse kosten bij kijken. Dit bespreken we uiteraard van te voren duidelijk met je.

Staat jouw vraag er niet tussen?

Volg ons voor de nieuwste Designtje Dinsdagen en meer